De start van ons verhaal op Nature Today is een feit!

In maart presenteerden we LIFE Climate Forest aan het brede publiek met een mooie publicatie op het platform Nature Today! In het artikel vertellen de projectpartners over het project, de doelen die we nastreven en wat we de komende zeven jaar gaan doen en laten zien.

Nature Today

Nature Today informeert een bijzonder brede doelgroep over de actuele gebeurtenissen in de natuur in Nederland en daarbuiten. Van vlinders, zoogdieren, amfibieƫn, libellen, planten, zeedieren en vogels tot specifieke natuurvraagstukken zoals klimaat. Het doel hiervan is de verbondenheid met, kennis over en de waardering voor de natuur bij het publiek en specifieke doelgroepen te versterken zodat men meer gemotiveerd is om actief bij te dragen aan monitoring, beheer en behoud van natuur.

Veel behoefte aan informatie over klimaatslim bosbeheer

Naar aanleiding van het artikel ontvingen we direct al de nodige reacties van mensen die graag bij het project willen aanhaken en meteen ook de vertaalslag maken naar de eigen situatie. Wat is er mogelijk? En hoe doe ik dat dan? Goed om te zien dat het project daarmee aansluit op een nadrukkelijke behoefte in het werkveld.

Klik hier om het artikel op Nature Today te lezen.

Later in het project zullen er zeker nog de nodige artikelen op Nature Today volgen.

Deel dit bericht gerust. Kies hier je platform.