De short movie laat in een paar minuten de essentie zien van LIFE Climate Forest

Ongeacht iemands bosambitie, wensen of dromen, zal er doorgaans 1 gemeenschappelijke deler zijn als het gaat om onze bossen. Namelijk dat ze vitaal en veerkrachtig zijn en voor de toekomst behouden blijven. Maar veel van onze bossen zijn nog niet zover en hebben het moeilijk. Hoe komt dat? Wat kunnen we daaraan doen? Hoe kan klimaatslim bosbeheer bijdragen aan veerkrachtigere, vitale bossen? Wat heb je daarvoor nodig? Die vragen staan centraal in LIFE Climate Forest.

Via kennisdeling tijdens onder andere trainingen, excursies, evenementen en experimenten in het veld geven we invulling aan ons project en de bijbehorende ambities. Zo maken we de uitdagingen, dilemma’s, kansen en de beheermogelijkheden inzichtelijk.

En omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden alleen, maakten we een short movie. Hierin brengen we in vogelvlucht de ambitie en visie van het project in beeld.

Bent u ook benieuwd naar het project en deze beheermethode? Hier rechts ziet u in een paar minuten de essentie van LIFE Climate Forest!

Klik hier om het filmpje in het Engels te bekijken.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy policy.
Ik Accepteer

Deel dit bericht gerust. Kies hier je platform.