De projectwebsite en socials staan klaar!

Na het ontwerpen van het logo en de doorvertaling naar de huisstijl, zijn er weer een paar belangrijke stappen gezet in de communicatie van LIFE Climate Forest. De website is klaar en ook de sociale mediakanalen zijn gerealiseerd. Kortom, alles staat klaar om ook via deze middelen zoveel mogelijk over het project te kunnen laten zien en vertellen.

Want kennis delen is een belangrijke essentie van LIFE Climate Forest. Naast informatie over klimaatslim bosbeheer en de wijze waarop we hiermee aan de slag gaan in het project, is er op de website ook meer te lezen over de demobossen en referentiebossen, waarin we kunnen laten zien hoe je een bos klimaatslim kunt beheren. Wat er bij komt kijken, wat de mogelijkheden en kansen zijn. en de dilemma’s en uitdagingen.

Volgt u ons mee?

Via het laatste nieuws en de resultaten, houden we u graag op de hoogte van alles wat we binnen het project ondernemen en realiseren en we zijn ook te volgen via Twitter en LinkedIn, waar we doorlopend actualiteiten zullen delen. En mocht u nog vragen hebben of bent u benieuwd hoe u kunt aanhaken en ook aan de slag kunt met klimaatslim bosbeheer, neem dan gerust contact met ons op.

Deel dit bericht gerust. Kies hier je platform.